Poslovni Blog

Poslovne novosti i vijesti

Ljubavni hrosokop 15.9.2012

Iz male ljubavne letargije i pasivnosti vi ćete nakon 4.10. postati nešto otvoreniji prema drugima i spremniji na izražavanje emocija. Oni u vezama lakše će komunicirati, dok će samci postati rječitiji u udvaranjima. Bit će i onih koji bi na kraćem putovanju mogli naići na osobu koja će ih zaintrigirati.Saznajte više u astro&tarot centru: Lav – Ljubavni horoskop
1.10.-15.10. 2012.

Ponekad spontanost u izražavanju osećanja predstavlja najbolji odgovor. Budite oprezniji: 4, 6, 8, 13. i 14. oktobra. Izbegavajte konflikte sa: Ovnom, Vodolijom i Devicom. Važno je da korigujete svoje propuste, sve je moguće ispraviti i ulepšati pod uslovom da se oslonite na svoja osećanja. SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 1, 4, 5, 6, 7, 9, 11. i 13. oktobar. Sve je lako, kada se »ljubavne kockice« slože u romantičnu sliku. SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 2, 3, 6, 7, 10, 11, 12. i 15. oktobar.

Ipak, Vaše emotivno interesovanje za određenu osobu nije uvek i trajnog karaktera. Budite oprezniji: 1, 5, 8, 13. i 15. oktobra. Čini Vam se da partner nema uvek dovoljno razumevanja za Vaše potrebe, te neki učestali konflikti dodatno utiču na Vaše mrzovoljno raspoloženje. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas očekuju sa Bikom, Rakom, Devicom, Škorpionom, Vagom, Jarcem i Ribama. Izbegavajte konfliktne situacije sa bliskom osobom, kako biste sačuvali dragocenu energiju i psihološku ravnotežu. SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 1, 3, 5, 8, 9, 11, 13. i 14. oktobar.

U naletu strasti i osećanja Vašu pažnju privlače neobični susreti, umete da prepoznate emotivne signale na različitim stranama. Pokažite voljenoj osobi lepšu i uzbudljiviju stranu svoje ličnosti. Nema potrebe da se zadržavate na hladnoj emotivnoj distanci, svoja osećanja ne možete dozirati. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas očekuju sa: Rakom, Bikom, Lavom, Vagom, Škorpionom, Jarcem i Vodolijom. Budite oprezniji: 2, 5, 6, 10, 11, 12. i 14. oktobra. Ljubavni horoskop U rasvetljavanju ljubavnih dilema, važno je da sačuvate unutrašnju energiju i psihološku ravnotežu. SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 1, 4, 6, 7, 8, 9, 12, 13. i 14. oktobar.

Umerenost u izražavanju osećanja predstavlja veliku vrlinu, ponekad svaku odluku treba dobro osmisliti. Budite oprezniji: 1, 3, 5, 9, 10, 11. i 14. oktobra. Ako ste mladi ili slobodni potencirajte stil zavođenja i osvajanja, ali sačuvajte i dobru meru ukusa u svakom pogledu. Izbegavajte konflikte sa: Blizancima, Lavom i Vodolijom. Ponekad u emotivnom zanosu čini Vam se da je sve moguće ili lako. Osobi koja Vam se dopada jasno dajete do znanja da priželjkujete harmoničan odnos, uzbudljivu ljubavnu romansu ili strasnu vezu.

Oglasi

Single Post Navigation

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s

%d bloggers like this: